به گزارش خبرنگار مهر، سید مصطفی آیت اللهی موسوی صبح شنبه در جلسه مدیریت بحران استان کرمان بیان داشت: با توجه به اقدامات خوبی که در استان پیش بینی و انجام شده و طبق تفاهمنامههایی که با قرارگاه عملیاتی جنوب شرق ارتش و قرارگاه خاتم الانبیا داشتیم کار لایروبی رودخانهها، دیوارهای حفاظتی رودخانهها، تعمیر پلها، آب نماها و سیل بندها صورت خواهد گرفت.
وی ضمن تشکر از همکاری بخش خصوصی و انجمنهای خیریه در راستای تأمین ماشین آلات سنگین و هزینههایی که در خصوص لایروبی و اقدامات پیشگیرانه انجام شد، افزود: اقدامات انجام شده برای نخستین بار در کشور و استان کرمان صورت گرفته ضمن اینکه هم اکنون و به صورت همزمان در چند جبهه کار لایروبی رودخانههای استان در حال انجام است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان گفت: افزایش ایستگاههای لرزه نگار استان به ۱۱ مورد، تجهیز دهداریهای استان به ۱۰۰ دستگاه دمنده قابل حمل، ۳۰ دستگاه آبپاش با ۱۲ میلیارد ریال اعتبار، ژنراتورهای برق با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال، موتور پمپهای تخلیه آب با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ستاد مدیریت بحران از اقدامات انجام شده است.
موسوی تصریح کرد: شناسایی حوزههای آبریز کرمان و حفظ شهر از سمت شرق و جنوب نیز به همراه اقدامات پیشگیرانه در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه غرب شهر کرمان در معرض تهدید سیلاب است، گفت: در حال حاضر سمت شرق شهر کرمان ۱۳ بند سنگی سیمانی با کمک منابع طبیعی و بحران اجرا شده ضمن اینکه در سمت جنوب شهر هم سه بند به اتمام رسیده و مابقی قسمتهای شهر در حال انجام است.
موسوی با اشاره به همراهی و همدلی مدیران در مجموعه ستاد بحران استان از آنان تقدیر کرد و یادآور شد: طبق قانون جدید مدیریت بحران کشور فرماندار آن نقطه شروع کار هستند که باید ستادهای شهرستانی را تشکیل دهند و مدیریت کار را برعهده بگیرند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان ابراز داشت: این مسئله که با کوچکترین آبگرفتگی در شهر کرمان فرمانداران با ستاد بحران تماس بگیرند و تقاضای کمک کنند قابل قبول نیست لذا تمام دستگاههای اجرایی استان و شهرستان باید به کمک هم بیایند ضمن اینکه در صورت ایجاد بحران و از کنترل خارج شدن شهرستان ستاد بحران تشکیل خواهد شد.
نظر شما